【1/16-17】AI Evolution in Science and Technology 21st SANKEN International Symposium(第21回産研国際シンポジウム), 16th SANKEN Nanotechnology International Symposium(第16回産研ナノテクノロジー国際シンポジウム)

2018.01.10 イベント

The Symposium will focus on the Artificial Intelligence (AI) Evolution in Science and Technology. The tremendous progress of computers in processing speed and expansion of the memory size opens up a new era of AI. The symposium will share the cutting-edge knowledge and technology of AI in machine learning, IoT, information technology, nanotechnology, materials science, biology, chemistry etc. Your participation is indispensable for the success of the Symposium.

・DATE:January 16th- 17th, 2018
・LOCATION:ICHO KAIKAN, Osaka University (Suita Campus)

問い合わせ先:
笹井宏明 大阪大学 産業科学研究所・教授
E-mail: sasai*sanken.osaka-u.ac.jp(*を@に変換してください)

主催:大阪大学産業科学研究所(ISIR)
協賛:物質・デバイス領域共同研究拠点
   人・環境と物質をつなぐイノベーション創出ダイナミック・アライアンス